Sposób przygotowania

Owoce pigwy umyć wydrążyć pestki i pokroić w cienkie plasterki. Krojoną pigwę dajemy do słoja przesypując cukrem. Dajemy do ciepłego miejsca na około 4-5 dni mieszając raz dziennie. Wytworzony syrop rozlać do słoików i pasteryzować około 10min.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie robiłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny na pewno:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    i zdrowy na pewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    sama nie robiłam ale próbowałam - jest pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Z pigwy jadłam jedynie galaretkę i to taką ze sklepu, nigdy sama nic nie robiłam z pigwy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    raz tylko dostałam parę sztuk pigwy i bardzo mi smakowała szkoda że nie mam więcej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !