Sposób przygotowania

Płaty śledziowe obrać ze skóry posmarować musztardą nałożyć kawałek ogórka marchewki. Zwinąć i zalać zalewą.
Zalewa:
ugotować w pól litra wody pokrojoną cebulę w piórka z zielem, listkiem i gorczycą. Do zimnej zalewy dodać śmietanę i doprawić do smaku..

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczna potrawa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię śledzie, więc Twój przepis mi odpowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !