Sposób przygotowania

Migdały sparzyc i obrac, posiekac. Masło z cukrem utrzec na puch, dodawac stopniowo po jednym żółtku i po łyżce mąki. Wsypac migdały, sól. Białka ubic na sztywno i delikatnie wymieszac z cistem. Wylac do natłuszczonej formy i piec około pół godziny w średnio narzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię baby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    babka jest dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !