Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z pieczarkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
300 gram
pieczarki
12 sztuk
sok z cytryny
do smaku
jabłko
1 sztuka
halibut
120 gram
natka pietruszki
do smaku
ocet balsamiczny
do smaku
Musztarda francuska Prymat
1 łyżka
Sklep Prymat
olej z pestek winogron
3 łyżki
woda
3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z pieczarkami

Fasolkę gotujemy i studzimy. Pieczarki kroimy w plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce. Jabłko, fasolę i pieczarki mieszamy razem. Halibuta smażymy, rozdrabniamy i dokładamy do sałatki. sos: ocet, musztardę, olej i wodę mieszamy razem. Sałatkę polewamy sosem i posypujemy pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 29.09.2010 11:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak