Sposób przygotowania

Warzywa pokroić, gotować z mięsem do miękkości. Jarzyny i mięso gotowane po ostudzeniu rozdrobnić z niewielką ilością wywaru, za pomocą nasadki miksującej. Do rozdrobnionej papki dodać pozostały wywar. Zupę ponownie zagotować, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    supoer
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczniusia :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię często robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetna, wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !