Sposób przygotowania

Obrany seler, ziemniak i cebulę pokroić w drobną kostkę. W garnku rozgrzać 1 łyżkę oleju i zeszklić na nim cebulę. Następnie wlać bulion, wrzucić seler i ziemniaka. Gotować ok. 20 minut. do zupy dodaj śmietanę i serek. Mieszając doprowadź do wrzenia. Całość przypraw do smaku. następnie zupę zmiksuj. Rozlej do talerzy i posyp natką pietruszki. Zupę można podawać z tostami wcześniej podsmażonymi na maśle na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    czy taka zupa jest smaczna? zainteresowała mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !