Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy i mieszamy z sobą osobno składniki suche i mokre. Następnie łączymy je i mieszamy. Na koniec dodajemy jeżynyi bardzo delikatnie mieszamy. Przekładamy do przygotowanej formy i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 C. Pieczemy tak długo aż się babeczki przyrumienią i po teście z wykałaczką, nasza wykałaczka będzie sucha.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ja też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ja też lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a kto nie lubi,muffienek :) tylko robić się nie zawsze chce:P
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    swietne polaczenie a do tego oprocz samych wiorkow jeszcze mleko kokosowe!! cos pysznego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    z jeżynkami -przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !