Sposób przygotowania

Czekoladę zetrzeć na dużych oczkach. Jajka ubić z cukrem na parze na puszystą masę i zdjąć. Do ubitej masy dodać czekoladę i kakao, mieszać do rozpuszczenia czekolady, odstawić do wystudzenia.Masło utrzeć i stopniowo dodawać zimną masę czekoladową.
Polecam ten krem jest naprawdę super.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię czekoladę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dobry do andrutów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię taki krem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    krem palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !