Sposób przygotowania

Pomidorki kroimy na cwiartki, oliwki bez pestek na polowki, fete w kostke. WSzystko polewamy oliwa z oliwek i odrobina soka z cytryny i posypujemy bazylia.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !