Sposób przygotowania

Grzyby obgotować, cebulę zeszklić na oliwie, przemielić jeden raz przez maszynkę do mięsa. Potem dodać jajko, bułke tartą i formować kotlety, smażyć na oliwie na złoty kolor. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    DO PRZEPISU: Po dodaniu jajka i bułki dodać przyprawy i dopiero formować kotlety.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam takie kotlety...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładnie się zrumieniły
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    podobne do kani :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny przepis, na pewno rewelacyjnie smakuja takie kotleciki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ładnie wyglądają i na pewno smakują rewelacyjnie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    ciekawe kotleciki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !