Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniaczki
2. farsz: pokroić kapustę w ćwiartki ugotować w osolonej wodzie , odcedzić zimną wydusić drobno pokroić , dodać ser biały, usmażoną na margarynie cebulkę , dodać przyprawy i dokładnie wymieszać
1 szklanka wody, 1 szklanka mleka, |
|
8 dag drożdży |
|
3/4 SZKLANKI CUKRU |
|
szczypta soli |
|
ok 1 kg mąki |
|
cebula |
2 szt.
|
margaryna |
1/2 kostki
|
twaróg |
30 dag
|
olej |
1/2 szkl.
|
jajko |
2 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: