Sposób przygotowania

Mięso mielone połączyć ze startą cebulą i czosnkiem,bułką tartą,jajkami (tak jak na kotlety mielone).Doprawić do smaku. Połowę mięsa wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem keksówkę, na to położyć obrane jajka i przykryć pozostałym mięsem formując długiego klopsa.Piec w 190st. przez 1godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zając to trudne mięso, ale tu bym się skusił ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    to znaczy jak?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !