Sposób przygotowania

Marchew, seler, pietruszkę i ziemniaka ugotować z dodatkiem kostki rosołowej (może to być również jarzyna wyciągnięta z rosołu). Ogórki pokroić w kosteczkę i zostawić na cedzaku z groszkiem konserwowym. Jajka ugotować na twardo. Ostudzoną jarzynkę i jajka pokroić w drobniutką kosteczkę, Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    taka jest najlepsza
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno nie robiłam , trzeba zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojjj tak, to najlepsza sałatka jarzynowa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo lubię ją.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    czesto taką robię . Bardzo pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    taka nigdy się nie przejada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !