Sposób przygotowania

Jogurt wlac do miski. Filety pokroic w kostkę. Obsypac solą i pieprzem. Filety wymieszac z jogurtem i zostawic na min 2 godziny. Krakersy pokruszyc i doprawic przyprawami. Kawałki mięsa obtaczac w przygotowanej panierce i piec w temp. 200 C przez 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Ciekawy pomysł z tymi krakersami. :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    i warty wypróbowania :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !