Sposób przygotowania

Ze wszystkich składników zagnieść ciasto oprócz dżemu. Uformować z niego kulki wielkości orzecha włoskiego. W każdej zrobić palcem wgłębienie. Ułożyć je równo na blaszce, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ciastka na jasnozłoty kolor ok. 20 minut w 200 st C. Po upieczeniu do każdego wgłębienia włożyć dżem.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba i dla mojej małej mogą być
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !