Sposób przygotowania

Czekolada:
Mieszamy, trzymając na małym ogniu 4 łyżki mleka z margaryną(80 gram), miodem, z cukrem(80 gram), kakaem, czekoladą i orzechami(posiekanymi drobno). Ok. 2 - 3 minut, do uzyskania jednolitej masy.


Ciasto:
Wyrabiamy ciasto: margarynę (200 gram) mieszamy z cukrem (200 gram). Następnie dodajemy 4 jajka i 4 łyżki mleka. Mieszamy. Dodajemy mąkę i pół łyżeczki soli oraz 2 łyżki proszku do pieczenia. Mieszamy.

Na spód formy dajemy zrobioną przez nas czekoladę, następnie ciasto. Wkładamy do piekarnika na 180 stopni. Pieczemy ok. 35 - 40 minut. Przed podaniem trzymamy w lodówce, im dłużej tym lepsze.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    skusze sie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie take babki
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie take babki
  • 1
    original
    Opublikowano

    js28

    na pewno pyszna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczna babeczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koteczek22

    na pewno bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !