Sposób przygotowania

Ubić białka, dodać cukier, żółtka, na końcu wymieszać z mąką, piec około 20 min w temp ok. 180 c. Pozostawić do wystygnięcia.

Rozpuścić galaretki.

Odłożyć trochę truskawek, resztę trochę rozgnieść. Zmiksować margarynę z pudrem, dodać rozgniecione truskawki, masę wyłożyć na biszkopt, na to ułożyć plasterki truskawek i zalać galaretką. wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    najbardziej lubię ciasta z truskawkami, to wygląda baaaardzo apetycznie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    z chęcią bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    oj i ja bym ze smakiem zjadła takie ciasteczko;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !