Sposób przygotowania

Zmiksować morele z malinami. Przecisnąć przez sito by zostały pestki. Wymieszać sok jabłkowy z cytryną i cukrem i podgrzewać aż zgęstnieje. W międzyczasie podgrzać bulion do zagotowania, wrzucić krewetki i dusić na wolnym ogniu 15-20 minut. Krewetki odcedzić z bulionu, położyć na półmisku a sos osobno, polewać dopiero przed zjedzeniem. Smacznego ;)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Łukasz35

    Witam dobry przepis ja nie długo dodam na krewetki w sosie pomidorowym oraz pomarańczowym pyle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !