Sposób przygotowania

Sałatę umyć, odsączyć, podrzeć liście do miski, posolić, pokropić rozcieńczonym octem z wodą, wymieszać, dodać śmietanę i jeszcze raz wymieszać. Można dodać pieprz czarny.

Ja dodatkowo dodałam kilka oliwek czarnych pokrojonych w ćwiartki bo lubię :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna, w sam raz do obiadu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ja też robię z przewagą cukru, ale moja teściowa tylko z solą
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szybki i pyszny dodatek do mięska i ziemniaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !