Sposób przygotowania

grzyby oczyścić i pokroić. Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę posiekac zeszklić i dodać grzyby usmażyć na maśle. Ostudzic i dodac odciśneitą bułkę, czosnek posiekany oraz jajko, wymieszać. Mięso naiąć tak aby powstała głeboka kieszeń. Resztę czosnku rozetrzeć z solą i natrzeć mięso. Skropić sokiem z wyciśniętym sokiem z cytryny. Zawinąc w folię i włożyć do lodówki na 30 min. Farsz przyprawić do smaku i dodać posiekaną natkę. Włozyć do kieszeni, oprószyć pieprzem. Zawinąc w folię i pec 1 godz w temp 180C. N a10 min przed końcem pieczenia roladę odwinąc z foli.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !