Sposób przygotowania

Jabłka obrac i zetrzec na tarce o duzych oczkach, skropic cytryną. Brzoskwinie zblanszowac i drobno pokroic, zalac amaretto. Odstawic na około 15-20 minut w chłodna miejsce. Ubitą śmietanę poączyc z cukrem pudrem. Dodac migdały i wymieszac. Na dnie pucharków ułożyc po porcji bitej śmietany, następnie brzoskwinie z zalewą i jabłka. Podawac schłodony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    deseru nigdy nie odmawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    poprostu pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra ten deserek :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jak dla mnie fantastyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !