Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ze skórki, pociąć na drobną kosteczkę. Cebulę obrać i posiekać w kosteczkę. Na patelni rozpuścić tłuszcz, wrzucić cebulkę i smażyć ją do uzyskania złotego koloru. Dorzucić pieczarki i dusić pod przykrywką, od czasu do czasu mieszając. Od czasu do czasu dolać troszkę wody by farsz nie przywierał do patelni, przed końcem smażenia posolić do smaku.

Farsz dobry do pizzy domowej, naleśników, czy kanapki z serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dzięki za przepis, coś innego na sposób z pieczarkami
  • 9
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    szybko i sprawnie
  • 9
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pychota
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    tez tak robie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam mniam////
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    smakowity:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prosty i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !