Sposób przygotowania

Filety dzielimy na porcje i rozbijamy tłuczkiem.Rozbite filety posypujemy przyprawą do kurczaka i pieprzem.Następnie obtaczamy je w roztrzepanym i osolonym jajku,pózniej w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Uwielbiam wszystkie kotlety :) Wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    do obiadu lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    świetnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne w sam raz na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    też tak robię ale czasami robię w innej panierce
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    kotlet to kotlet!Polskie danie:-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dzis je robie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !