Sposób przygotowania

W rondelku rozpuścić tłuszcz. Wlać śmietanę i na gotującą się wybić jajka. Lekko posolić oraz posypać startym serem. Gdy białko się zetnie, wyłożyć szeroką łopatką na ogrzany półmisek. Podawać z białym pieczywem lub ziemniakami z wody.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Nie jadłam jajek sadzonych na śmietanie, muszę spróbowac.
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Jadłam kiedyś podobne. Bardzo smaczne :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ale jaja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    musi być dobre tylko lubię trochę bardziej podsmażone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !