Sposób przygotowania

Cytryny nakłuwamy wykałaczką na całej powierzchni, gotujemy, odlewając wodę kilkakrotnie. Gdy będą miękkie, odcedzamy i studzimy. Przecieramy dokładnie przez sito. Jajka ubijamy dokładnie na parze z cukrem na pulchną masę, studzimy w zimnej wodzie ciągle mieszając. Masło ucieramy na pianę trzepaczką. Wszystkie składniki łączymy. Możemy dodać do tego odrobinkę soku z cytryny.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    to jest jadalne?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    tak, jest :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    masa ważna jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł na pyszną masę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !