Sposób przygotowania

Filety pokroić w drobne kawałeczki i oprószyć kucharkiem. Masło roztopić w rondelku, wkroić cebule i obraną marchewkę. Posmażyć aż marchewka będzie miękka. Dodać filety i smażyć aż będą miękkie. Doprawić przyprawami. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Pięknie wygląda
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekawy przepis i nie zły sposób podania!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !