Sposób przygotowania

Umyta cielecine kroimy w kostke, cebulke , papryke tez kroimy w kostke. Groszek odsaczamy . Na oliwie podsmazamy cielecine , dodajemy cebulke , papryke mieszamy. Podlewamy 1/3 szklanki wody i dusimy. Dodajemy przecisniety czosnek przez praske , zielony groszek i przecier pomidorowy.Doprawiamy sola i pieprzem , gotujemy ok 3-5 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    cielęcinka jest pyszna , szkoda tylko ,że tak droga....
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    misia53 dokładnie! smak zniewala, cena załamuje :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !