Sposób przygotowania

Pieczarki i cebule roimy w kostkę i smażymy na łyżce masła.Liście kapusty sparzamy. Na każdym liściu układamy plasterek mardadeli oraz porcje pieczarek. Ciasno zwijamy. Układamy w garnku i dusimy do miękkości. Polewamy sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe jak to smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    jest naprawde smaczne
  • -1
    original
    Opublikowano

    aranka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    a nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    ciekawe...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super wygląda, musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    moze byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    bardzo ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    petronella

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !