Sposób przygotowania

Na każdy wymoczony w mleku filet kładziemy cienki plasterek ogórka i cebuli: zwijamy i spinamy wykałaczką. Jabłko trzemy na tarce o dużych oczkach i mieszamy z żurawiną i majonezem. Ułożone w salaterce rolmopsy zalewamy sosem. Podaje, y z razowym chlebem lub-jako danie obiadowe-do ziemniaków ugotowanych w \"mundurkach\".

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Bardzo smaczne rolmopsy.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię żurawinę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    intersujące połaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !