Sposób przygotowania

Twaróg zmielić, pieczarki zetrzeć na dużych oczkach i odparować na oleju. Cebulę pokroić wymieszać z twarogiem i pieczarkami dodać majonez i przyprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie próbowałam...może...może...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    Bardzo lubię pasty zamiast wędliny, dlatego dziękuję za przepis
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Spróbuję, bo przepis mnie bardzo zaciekawił.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !