Sposób przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 200C. Skórę i sok z limonki, sok z cytryny, oliwę, miód, estragon, pietruszkę i pieprz dobrze wymieszać w małej miseczce. Rybę włożyć do żaroodpornego naczynia i polać przygotowanym sosem. Przykryć naczynia folią. Piec, aż rybą zmięknie i zacznie się rozpadać(ok.20 minut). Przykryć świeżym estragonem i plasterkami limonki. Można go podawać z ziemniakami i młodą marchewką. Dorsz jest wyśmienity, polecam!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Pyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super musi byc taki dorsz :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj tak, na pewno musi być bardzo smaczne!
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    myślę że może być smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmm super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bocja

    Uwielbiam pieczone ryby.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bocja

    Uwielbiam ryby.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    ciekawie się zapowiada :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    musi być smaczny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !