Sposób przygotowania

W naczyniu żaroodpornym (małym)wymieszać suche składniki (mąka, kakao, cukier, proszek do pieczenia)dodać jajko, olej, mleko i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać orzechy i rodzynki. Wstawić na 3-4 min do mikrofalówki na największą moc.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    robiłam takie ciasto, szybkie i pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Nigdy nie robiłam ciasta w mikrofali:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    dawno mnie tak nic nie zaskoczylo jak ten przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    naprawdę ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować, ciekawy przepis
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    miałąm chęć je kiedyś wypróbować ale okazji brakło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !