Sposób przygotowania

Liście sałaty myjemy i układamy do odsączenia.Pieczarki myjemy , kroimy, smażymy , żółtka rozgniatamy , dodajemy musztardę , sok z cytryny , sól i pieprz. Zmiksować , lejąc po malutku oliwę i w tym momencie sos powinien zrobić się gęsty. Wątróbki kroimy na małe kawałeczki i smażmy. Pod koniec smażenia dodajmy troszkę masła i posólmy. Na półmisku układamy najpierw sałatę, pieczarki, i wątróbkę . Na patelni powinno nam zostać częsc tłuszczu wlać łyżkę octu zagotować i ostudzić . Sosem tym polać sałatkę

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo dobre , zawsze podaje dla gości. To danie jest dla tych którzy lubią wątróbkę , ja przepadam za nią .
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię wątróbek niestety
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę koniecznie wypróbowac
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    jakaś inna ale fajna
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię wątróbkę, więc z przyjemnością wypróbuję przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm super;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !