Sposób przygotowania

Umyte mięso zalać wodą i gotować. Włoszczyznę zetrzeć na tarce o dużych otworach i poddusić z dodatkiem oliwy, po kilku minutach duszenia dodać do gotującego się mięsa. Kalafior umyć, podzielić na różyczki, dodać do gotującej się zupy mniej więcej po 10 minutach od wrzuceniu warzyw. Wszystko gotować do miękkości. Zupę przyprawić do smaku i posypać siekaną pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką
  • 11
    original
    Opublikowano

    plocia

    takiej zupki jeszcze nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Samo zdrowie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam choć dawno już nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    właśnie na taką mam ochotę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !