Sposób przygotowania

Kapustę z zielem i listkiem ugotować do miękkości. Dodać ziemniak starty na drobnych oczkach i czosnek, chwilę przegotować. Masło roztopić, przechłodzić dodać mąkę i zagęścić kapustę. Przyprawić solą, kucharkiem, magii i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !