Sposób przygotowania

Fasolkę pociąc na kawałki i ugotowac w osolonej wodzie. Seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Jajka ugotowac na twardo, ostudzic i pokroic w kostkę. Wymieszac fasolkę, seler, jajka i orzechy. Dodac śmietanę i doprawic solą, pieprzem, sokie z cytryny i cukrem. Udekorowac śzczypiorkiem i papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super pomysł,ciekawe składniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !