Sposób przygotowania

Masło topimy na patelni, na rozgrzane wbijamy jajka. Doprawiamy kucharkiem. Pieczemy na bardzo wolnym ogniu. Podajemy na gorąco z tostami albo jasnym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Napewno zrobię dzisiaj
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    I taka jajecznica jest najlepsza :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    najprossza i najsmaczniejsza ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje dzieci nie jedzą innej
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    z kucharkiem jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    zwykle to co proste jest najlepsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste, pyszne ... a jakie żółciutkie ... aż chce się jeść :).
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    taka najlepsza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !