Sposób przygotowania

wszystkie skladniki ciasta wyrabiamy i dzielimy na 2 porcje, jedna wałkujemy i kładziemy na blaszcce, druga wkladamy do zamrazalnika loub zostawiamy (jak kto woli). ciasto w blaszce lekko posypujemy bułka tartą aby sok z owoców nie spowodowal ze bedzie zaklace. jabłka kroimy w ćwiartki śliwki dryulujemy i korimy w połowki, ukladamy na ciescie. Druga czesc ciasta jesli nie zamrażalismy to wałkujemy i kłądziemy na owoce i przebijamy widelcem, jesli zamrażaliśmy to ucieramy na tarelku z dużymi oczkami. pieczemy ok 40 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo ładnie wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    zarówno śliwki jak i jabłka plus kruszonka równa się obłęd :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !