Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i kroimy wzdłuż w dość grube plastry. Pomidory myjemy, ścinamy czapeczki. Również kroimy w grube plasterki. Jajko i pomidora oprószamy pieprzem. Następnie składamy pomidora przekładając plastrami jajka. Szczypiorek drobniutko kroimy i posypujemy nim kolejne warstwy (można posypać samego pomidora). Całość przykrywamy czapeczkami. Ustawiamy na półmisku wyłożonym sałatą. Dowolnie dekorujemy. Przed spożyciem solimy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetne takie kolorowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super wygladają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !