Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba po meksykańsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne
4 sztuki
cebula biała
6 sztuk
sól, pieprz
oregano
szczypta
Sklep Prymat
ananas z puszki
1 sztuka
ketchup
1 słoik
papryka czerwona
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po meksykańsku

Filety rybne osolić popieprzyć i usmażyć na patelni. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w paski, ananasy w kostkę. Cebulę podsmażamy na patelni dodajemy paprykę dusimy aby zmiękła i dodajemy ananasy. Chwilę gotując wlewamy sok z puszki ananasa i ketchup, doprawiamy oregano. Układamy na przemian farsz, ryba farsz, itd. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak