Sposób przygotowania

Mieso kroimy w drobne kwadraciki, marynujemy 1 dzien wczesniej . Dajemy do marynaty olej, wszystkie przyprawy i zgnieciony czosnek. Papryke kroimy w zgrabne kwadraciki, male cebulki w krążki, pieczarki kroimy w grube plastry (wczesniej chwile obsmażamy) male cebulki kroimy w grube plastry, podobnie jak cukienie. Nabijamy na szaszłyki wg uznania i grilujemy ok 1 godziny

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    wyglądają wspaniale
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jakie kolorowe! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ślicznie wyglądają;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    piekne...aż u mnie pachną:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    aż wezmę je do księgi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super, ale bym zjadła
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale ślicznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    ekstra są
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    śliczne szaszłyczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    pysznie wygladaja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    oj tak
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak wymalowane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglądają:)
  • 1
    profil
    Opublikowano

    Adrian5

    Szkoda ,że nie ma pory na grilla ;)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !