Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na marynatę dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry o grubości 1 centymetra. Mięso zalać marynatą, przykryć naczynie i odstawić na całą noc do lodówki. Plastry karkówki grillować po ok. 12-15 minut z każdej strony od czasu do czasu smarować pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 0
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    ale rarytasy
  • 0
    1
    Opublikowano

    Ola1984

    Taką karkówkę uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jagoda5913

    pyszny obiad
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Justi2401

    Oj, coś dla mnie, uwielbiam karkówkę z grilla :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !