Sposób przygotowania

Boczek, cebulę, trzonki pieczarek kroimy w bardzo drobną kostkę - podsmażamy/dusimy.
Ziemniaki obieramy, przekrawamy na pół i delikatnie wydrążamy środek, w który układamy farsz. Ziemniaczki nacieramy lub skraplamy oliwą (może być również masło) i zapiekamy około 30 minut w piekarniku.
Tak przygotowane ziemniaczki możemy grillować zawinięte w folię aluminiową.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jescze parują!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    bardzo smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !