Sposób przygotowania

Wątróbkę wymoczyć, wyczyścić, pokroić w kostkę. Oprószyć mąką i pieprzem, zrumienić na oleju. Przełożyć go brytfanny, zalaż piwem, dodać migdały i rodzynki, piec 15 minut w temperaturze 200 stopni. wyjąć, posolić do smaku, wymieszać, podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    nie lubie watrobki :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    takiej wątróbki jeszcze nie jadłam, ale chyba się skuszę
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wątróbka i bakalie? ciekawe
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    lubię taką
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawi mnie ten smak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z bakaliami nigdy nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !