Sposób przygotowania

Parówki przecinamy wzdłuż na pół do ok.4/5długosci.Formujemy serduszka;wywijamy rozciete konce na zewnatrz i spinamy wykałaczkami u dołu.Ser scieramy na tarce o małych oczkach.Chleb kroimy w mała kostke .Mieszamy z serem.Na patelni roztapiamy masło ,wkładamy parówki środek wypełniamy chlebem z serem podsmazamy.Jajak rozkłócamy,doprawiamy sola,pieprzem i ziołami.Wlewamy na chlep z serem.Smazymy ok 2min pod przykryciem.Serce odwracamy i jeszcze chwile smazymy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    interesujący przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !