Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miodowe orzechy

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy laskowe 15 dkg.
orzechy włoskie 15 dkg.
miód płynny 2/3 słoika
tymianek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: miodowe orzechy

Do słoika z miodem wsyp orzechy i posyp tymiankiem. Słoik zakręć i odstaw na dwa tygodnie. Po tym czasie sa wspaniałym dodatkiem do deserów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 03.03.2013 11:42
kruche i słodkie
romanrafal
romanrafal 03.02.2012 18:05
fajne
Anna146 16.06.2011 07:45
super pomysł
rybka 24.10.2010 20:09
pycha, ale chyba lepsze bez tymianku
christopher1 27.08.2010 22:32
Super polllecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak