Sposób przygotowania

Mąkę posiekać z margaryną i dolewając po trochu śmietanę wyrobić ciasto. Rozwałkować cienki placek, pokroić na trójkąty, posmarować marmoladą i zwijać rogaliki. Piec w 160 st około 20 min. Lukier:cukier puder wymieszać z białkiem i smarować zimne rogaliki.

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam na deser i nie tylko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    musze spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja chyba też spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniam mniam ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ala Twoje rogaliki są obłędne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to by mi smakowało:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !