Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni typu wok, potem posiekać pieczarki i wrzucić do cebuli. Cukinię obrać ze skórki, wydrążyć nasienie ze środka, pokroić w kostkę, marchewkę obrać posiekać w cienkie plasterki (najlepsza młoda marchewka), paprykę pokroić w wąskie 2 centymetrowe paski. Wszystko oprócz cukinii dorzucić na patelnię, wymieszać, można podlać 2-3 łyżkami wody, przykryć i dusić do miękkości, na końcu dodać cukinię. Chwile poddusić, podawać jako lekki obiad lub przystawkę do obiadu.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    Kate131

    UWIELBIAM TAKIE POTRAWY
  • 6
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Kiedyś jadłam i mi smakowało
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    uwielbiam taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    meredith

    teraz sezon cukiniowy warto wyprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    musze więcej eksperymentowac z cukinia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !