Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w wiórka i zeszklić na 1 łyżce oleju. Wątróbki umyć, oczyścić i pokroić. Oprószyć mąką i usmażyć na pozostałym oleju, posypać majerankiem. Gdy usmażona połączyć z cebulą, podać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z ryżem, ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno nie jadłam ,bo nikt u mnie nie je
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    wątróbkę bardzo lubię,ale wyłącznie drobiową
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosty sposób na wątróbkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    i dziś u mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !