Sposób przygotowania

Całe jajka utrzeć z żółtkami i cukrem na puszysta masę. Dodać do nich płynny miód, oliwę i sok z cytryny, następnie przesiewać mąkę pszenną, imbir i cynamon. Ciasto przelać do wyłożonej pergaminem blaszki i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 45 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię wszystko co słodkie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja podobnie lubię słodkie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobre do kawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    szybkie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !